Alltid oppdatert mobil

Det skjer mye nytt til en hver tid her i verden, og mobiltelefonen har for mange blit et yndet vertøy for å holde seg oppdatert på nyheter.

For amerikanske Cingular-abonnenter med den nye Motorola-modellen v557, er det nå enda enklere å holde følge med på hva som skjer. Modellen er nemlig utstyrt med Motorolas Screen 3, en teknologi som gjør det mulig å rulle ut nyheter og annen informasjon langs skjermens nederste del.

Et samarbeid med Motorola har gjort at Cingular nå kan tilby tjenesten Live Ticker, som lar eiere av Motorola v557 abonnere på faste oppdateringer fra hele 29 forskjellige nyhetstjenester. Det er TV-kanalene CNN, E Online, The Weather Channel og Univision som står for innholdet i tjenestene.

I følge Wall Street Journal skal 27 av disse abonnementene være gratis, mens to av kanalene, som skal inneholde underholdningsnyheter og horoskoper på spansk, vil ha en månedspris på 79 cent, eller drøye fem kroner.

Alle nyhetene som ruller over skjermen fungerer som linker til nettsider, slik at brukeren enkelt kan klikke seg videre uten å måtte først starte telefonens nettleser. Hvis man ønsker å lese hele nyheten, må man imidlertid betale for datatrafikken i mobilnettet.

(Kilde: Textually, Moconews, Wall Street Journal)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen