AllofMP3 mot slutten?

Både amerikanske og britiske plateseskaper, samt myndigheter i Russland og USA, har prøvd å stoppe det populære nedlastingsnettstedet AllofMP3.com, men nettstedet har nektet å legge inn årene.

Nettstedet har solgt nedlastbare musikkfiler til svært lav pris, uten å betale godtgjørelse til verken artister eller plateselskaper.

Plateselskapene har foreløpig ikke lykkes å stoppe nettstedet. Det har haglet med søksmål i flere land, men forsvarerne av AllofMP3 skal ha funnet smutthull i russisk lovverk som skal ha gjørt det mulig å kjøpe og laste ned musikk fra AllofMP3 på en lovlig måte.

Arrestasjon i London

Nå nærmer det seg imidlertid slutten for nettstedet for alvor. Politiet har nylig arrestert en mann i London som er beskyldt for å ha solgt tilgodelapper som skulle kunne brukes til å kjøpe musikkfiler fra det omstridte nettstedet.

Mannen skal ha solgt tilgodelappene på auksjonsnettsteder som eBay, og pengene fra dette salget skal ha blitt sporet til eieren av AllofMP3, ifølge International Federation of the Phonographic Industry (IFPI).

AllofMP3 skal tvinges ned

Plateselskapene håper nå å kunne tvinge ned nettstedet ved å blokkere pengestrømmen fra kundene. Alle de store betalingstjenestene, som Paypal, Visa og Mastercard har allerede besluttet å ikke godkjenne betaling av varer fra nettstedet.

(Kilde: PC World.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen