Allied Telesyn med nye switcher

De to switch-seriene går under navnene AT-97xx og AT-99xx. AT-97xx serien inneholder per dags dato kun to switcher som har 24 eller 48 gigabit-porter og 4 SFP-porter i tillegg til stackingportene i bakkant. Stackingportene gir deg muligheten til å koble sammen tolv enheter, noe som gir hele 288 gigabit porter til rådighet. Disse tolv enhetene blir da koblet sammen i en ringarkitektur med to 10 Gbps full duplex tilkoblinger per switch.

Av andre spesifikasjoner vi finner ser vi full støtte for alle 4096 VLAN, mulighet for 256 dynamiske VLAN, Routing basert på RIP1 og 2 samt OSFP og IGMPv1 og 2. Alle de tre Spanning tree algoritmene er også støttet for redudante tilkoblinger til andre switcher. I tillegg til dette er sikkerheten ivaretatt med RADIUS-autentisering, TACACS(og +), SSH og SSL. QoS støtten skal i tillegg være god med blant annet 8 køer. For flere spesifikasjoner anbefaler vi å gå hit.

Den kraftigste serien AT-99xx har enda flere muligheter. Blant annet massiv støtte for IPv6. Vi legger også merke til at MAC-adresselisten er langt høyere enn vanlig, nemlig 256 000, for å klare dette må man enten ha 256 eller 512 MB ram i systemet. QoS funksjonen gir som modellen ovenfor 8 køer, i tillegg er det mulig å sette båndbredden per port med 1 Kbps variasjoner. I tillegg er routingsystemene forbedret i forhold til AT-97xx, her har vi i tillegg til RIP og OSFP-støtten ser vi BGP4, DVMRP og PIM (Både Sparse og Dense). I tillegg legger vi merke til muligheten for hele 4096 lag3 grensesnitt. For flere spesifikasjoner anbefaler vi disse sidene

(Kilde: Pressemelding fra Allied Telesyn)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen