Allied Telesyn lanserer AT-9924Ts

Utviklingen av switcher har de siste årene vært mot gigabit og lag3/4-funksjonalitet. Nå i det siste har det begynt å komme produkter med 10 Gbps-tilkobling enten til stacking eller som fiber. Den nylanserte AT-9924Ts har som standard 24 gigabit-porter, men også to moduler som enten kan brukes til 10 Gbps med XFP, 12 SFP, eller 12 vanlige gigabit-porter. Det gir deg svært mange forskjellige konfigurasjonsmuligheter i en switch som bare er 1U høy.

Av andre spesifikasjoner som er verdt å nevne er IPv6-routing, støtte for bruk av samtlige 4096 VLAN samtidig og BGP4-routing. Når vi først snakker om VLAN så er det også mulig med dobbel VLAN-tagging eller q in q som det ofte kalles. Som vanlig for en administrerbar lag3-switch har man mulighet for RIP og OSPF-routing. Naturligvis er også multicast støttet med både DVMRP, PIM-SM og -DM. QoS med 8 køer samt mulighet for å sette maks båndbredde pr port i 1 Kbps steg er også en av spesifikasjonene.

Prisen er satt til $8645 og er klar for levering umiddelbart. For flere spesifikasjoner anbefaler vi å gå til produsentens produktsider: Allied Telesyn AT-9924Ts.

(Kilde: Pressemelding fra Allied Telesyn)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen