Alle gode ting er fire

Sony Ericsson lanserte en hel del blåtann-tilbehør i dag, i tillegg til de seks omtalte telefonene. Blant nyhetene finner vi tre nye trådløse hodesett samt et blåtann-høyttalersett for bilbruk.

Sony Ericsson IV835
Først ut er Sony Ericssons IV835, som er selskapets første trådløse hodesett uten festebøyle. I stedet for å ha et feste over øret, er høyttaleren formet slik at du enkelt og greit skal kunne plugge hodesettet rett i øret. Dermed slipper du å ha en festebøyle gnagende over øret mens du bruker hodesettet.

En annen nyhet er at hodesettet støtter den nye 2.0-standarden av blåtann. Dermed kan både du og motparten forvente bedre lydkvalitet enn tidligere. I tillegg har Sony Ericsson implementert automatisk lydjustering i hodesettet, slik at hodesettet selv stiller inn lyden etter om du befinner deg i støyfulle omgivelser eller ikke.

Hodesettet veier 10 gram og har en taletid på 3,5 timer og en standbytid på 160 timer. Hodesettet vil være tilgjengelig fra og med andre kvartal.

Sony Ericsson GV435
GV435 er Sony Ericssons nye tilbud til deg som arbeider mye i støete omgivelser, som for eksempel på et kontor eller en fabrikk. Den innebygde DSP-støtten (Digital Signal Processing) gjør lyden klarere og mer pikant enn ellers, og sammen med automatisk lydjustering vil hodesettet sørge for at du hører den du snakker med.

I tillegg vil også GV435 ha blåtann versjon 2.0. Dermed er også brukere av dette hodesettet sikret god lyd. GV435 har også automatisk volumjustering, samt mulighet til å autokoble telefonen med hodesettet og ringe opp sist brukte kontakt direkte fra hodesettet.

GV435 kommer i tredje kvartal. Hodesettet har en vekt på 18 gram, og en tale- og standbytid på henholdsvis 8 og 300 timer.

Sony Ericsson PV705
Siste hodesett ut er PV705 som bygger videre på designet til mange av Sony Ericssons tidligere hodesett. Det som skiller PV705 fra de andre hodesettene er taletiden, som er på hele 12 timer. Dermed er det stor sannsynlighet for at det er telefonen, og ikke hodesettet, som først går tom for strøm.

En annen positiv side med PV705 er at hodesettet ikke dekker øregangen, og at du dermed kan høre lyder utenom de som kommer fra hodesettet. At hodesettet dekker øregangen er ofte et problem med små hodesett, ettersom dette setter ned den øvrige hørselsevnen.

PV705 kommer på markedet i tidlig i tredje kvartal. Hodesettet har en vekt på 14 gram og har en standbytid på 300 timer.

Sony Ericsson HCB-100
Sist ut er HCB-100, som er Sony Ericssons nye tilbud til deg som trenger en håndfrihøyttaler på kontoret eller i bilen. Høyttalerenheten har det siste innen håndfri-teknologi som DSP-støtte med støy- og ekkoreduksjon og automatisk telefontilkobling. HCB100 kan huske opptil fem telefoner av gangen, og bruker fargekoder for hver telefon for at du lettere skal kunen skille dem av.

Et av poengene med HCB100 er at det skal være lett å ta med seg. Du trenger ikke feste håndfrisettet fysisk fast i bilen, men fester det i stedet i solskjermen ved hjelp av festehaker. På kontoret står du fritt til å sette enheten der du vil, så fremst du ikke befinner deg for langt unna når du har en samtale.

Med en taletid på 20 timer og en standbytid på rundt 600 timer trenger du ikke lade HCB100 like ofte som et annet hodesett, og håndfrienheten kan dermed være et bra alternativ om du nødvendigvis trenger å ha håndfrisettet festet på øret.

HCB100 kommer på markedet i andre kvartal, men prisen er ikke kjent.

(Kilder: Sony Ericsson)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen