Alle disse er tatt med mobilen

Har du samme lidenskap for fotografi som brukerne på vår søsterside Digit.no er du kanskje av den oppfatning at mobilkameraer ikke er i stand til å ta skikkelig gode bilder. Det har lenge vært en ubestridt sannhet, men de siste par årene har teknologien i selv et mobilkamera blitt kraftig forbedret.

Det kan på ingen måte måle seg med speilrefleks, men vi registrerer at digitalkameraer stadig må komme opp med nye funksjoner for å kunne sies å være vesentlig annerledes enn de beste kameraene du finner på en mobil. Eksempelvis digitale undervannskameraer eller digitalkameraer som tar bilder i 3D.

Les også: Slik tar du gode mobilbilder

Kameramobiler med 5 megapikslers oppløsning eller mer, samt brukbar optikk, bildestabilisator, zoom, samt blits eller fotolys er slett ikke uvanlig i disse dager. Da vil du som regel kunne da gode mobilbilder. Med et godt motiv, kreativ bruk av funksjoner og kanskje en liten porsjon flaks kan du faktisk ta temmelig gode bilder med mobilen.

Gizmodo har i alle fall funnet 395 solide bevis på at du kan ta knallgode bilder med en mobil. Vi lot oss imponere såpass at vi ville tipse deg om saken:

 

Se bildegalleriet med 395 mobilbilder hos Gizmodo

 

Les også: 14 megapiksler på mobilen

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen