Alle de ansatte får Windows Phone 7

Skjermbilde fra Windows Phone 7. (Foto: Microsoft)
Skjermbilde fra Windows Phone 7. (Foto: Microsoft)

Slippet av Microsofts mobilgrensesnitt Windows Phone 7 nærmer seg. Nå ser det ut til at selskapet vil gi alle sine ansatte over hele verden en helt ny telefon med de nye menyene. Microsoft planlegger altså å dele ut hele 90 000 telefoner helt gratis.

En måte å tolke gavmildheten på, er at dette til syvende og sist kan lønne seg for selskapet. Får de ansatte mobiler som fungerer godt, kan ordet spre seg raskt om hvor fantastisk Windows Phone 7 eventuelt måtte være. Deretter løper venner og venners venner til butikkene og kjøper sine egne mobiler, og Microsoft får klingende mynt i kassa.

Starter med blanke ark

Windows Phone 7 ble lansert 15. februar i år, og er Microsofts store fremtidshåp på mobilfronten. Det hele har fint lite med Windows Mobile å gjøre, som Microsoft hittil har brukt på sine mobiltelefoner. Deler av menyene skal blant annet være inspirert av selskapets musikktelefon, Zune.

Foreløpig er det ingen telefoner som er lansert med Microsofts nye menyer. Selskapet har imidlertid "laget" noen egne prototyper.

Under årets Mobile World Congress prøvde vi Windows Phone 7. Hva vi synes kan du lese i sniktitten vår.

I mars i år hadde vi besøk av Microsofts produktsjef for Windows Phone i Norge, Petter Merok. Da svarte han på lesernes spørsmål i et nettmøte sammen med selskapets sikkerhetsansvarlige i Norge, Ole Tom Seierstad. Les spørsmålene og svarene fra nettmøtet her!

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen