«Alle» vil bruke Google Chromecast

Selskaper som Vimeo, Plex og HBO har allerede meldt sin interesse.

Forrige uke viste Google stolt frem sin Apple TV-konkurrent: Den lille TV-pluggen kalt Chromecast. Netflix og Googles egne tjenester har vært de første til å støtte strømming til TV-en via den lille dingsen, men allerede nå har flere andre selskaper slengt seg på bølgen. 

Både videotjenesten Vimeo, den amerikanske strømmetjenesten Redbox Instant og Plex, vår favoritt blant mediesenter-programmer, har alle meldt sin interesse for Googles nye HDMI-plugg. 

— Vi er spente på de voksende mulighetene for å koble mobilen til TV-en, og gleder oss til å tilby Chromecast-støtte i våre produkter, uttalte Vimeosjefen Nick Alt. 

Stor interesse

Som om dette ikke var nok har også flere selskaper meldt sin interesse, uten å direkte love Chromecast-støtte med det første. Disse inkluderer blant annet HBO Go (amerikanernes versjon av HBO Nordic), nettradioen Pandora, AOL og Washington Post.

Chromecast ble lansert i forrige uke og lar deg strømme alt av video- og musikk fra både PC, nettbrett og mobil, rett til TV-en. Den er litt større enn en minnepinne, og vil bare koste rundt 250 kroner. Ved å putte den inn i TV-en får du det som effektivt er en liten medieboks, som støtter trådløst strømming av både skjermbilder, video og musikk fra alle mulige enheter.

Les mer om den fine lille pluggen: 
Google vil ta knekken på Apple TV med Chromecast »

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen