– Alle smartklokker i dag er ganske «crappy»
Teknofil
(Bilde: Motorola)

– Alle smartklokker i dag er ganske «crappy»

Selv ikke sin egen Moto 360 synes Motorola-sjefen er bra nok ennå.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

2014 skulle vel egentlig bli året da smartklokkene ville få sitt store gjennombrudd, ifølge mange eksperter. Foreløpig ser det imidlertid ikke ut til at vi står overfor en revolusjon på det området. Selv ikke Motorolas direktør for drift og forsyningskjeder, Mark Randall, er spesielt imponert over dagens smartklokker, skriver Phone Arena.

Da han snakket med Trusted Review om smartklokken Moto 360, som Google og Motorola lanserte i forrige måned, uttalte han følgende:

– Moto 360 løser en del problemer som som ikke andre har klart å løse med ha på-dingser. Vi ser på 360-en og vi ser på hva andre har gjort på det området. For å være ærlig synes vi de alle sammen er ganske «crappy», sier Randall i intervjuet.

Det han angivelig sikter mest til er smartklokkedesignet. Ifølge Randall er ikke dagens smartklokker spesielt moteriktige, eller noe som folk synes er verdt å ha på seg. Derfor hadde de lagt vel så mye arbeid i at Moto 360 skulle se bra ut som at den skulle ha en hel masse funksjoner.

Randall avslørte i samme intervju at Google-eide Motorola ville komme med flere nyheter – og nye dingser i andre produktkategorier – før året er omme. Ifølge Phone Arena kan det bety et et nettbrett eller en brettmobil fra Motorola, eller kanskje en ha på-dings som kan knyttes til Google Glass. 

Her er Motorolas smartklokke, med Android Wear:
Sjekk de lekre bildene av Moto 360 »

(Kilder: Trusted ReviewPhone Arena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen