Årets vinterleker arrangeres i Russland.
Teknofil
Årets vinterleker arrangeres i Russland. (Bilde: Montasje/Shutterstock)

«Alle» skal ha stor TV til OL

De olympiske lekene sender TV-salget til værs.

Når de tjueandre olympiske vinterlekene offisielt åpnes i ettermiddag, så skal sendingen nytes på store TV-skjermer i stuer over hele landet. Det har nærmest blitt en trend blant nordmenn å investere i ny TV i forkant av OL.

Elkjøp er blant bedriftene som har merket en markant økning i TV-salget i forkant av lekene, og det er utelukkende store skjermer folket vil ha.

- Ser vi på salget vårt av TV-er på 46 tommer eller mer har vi en vekst i salget de siste 14 dagene på hele 52 prosent i forhold til samme periode i fjor, sier Lars Hoel, salgssjef på Lyd & Bilde hos Elkjøp.

-  Typisk norsk

TV2 har sikret seg rettighetene til å sende alt av øvelser fra Sotsji, og vil i løpet av de drøye to ukene lekene foregår ha direktesendinger fra morgen til kveld. Alt kan også strømmes via nettet, men skal vi tro Hoel så vil det norske folk nyte det hele fra sofaen.

- Det er typisk for nordmenn at vi kjøper ny TV til vinter-OL, noe vi spesielt merker på salget av de større TV-modellene våre de siste ukene. Det har rett og slett tatt helt av, sier Hoel.

Det er ikke bare i forkant av OL at vi kjøper oss ny TV. Tall fra Elektronikkbransjen viser at vi kjøpte hele 415 000 nye TV-apparater i fjor, der nesten en tredjedel av skjermene var større enn 44 tommer.

Lovgivningen rundt homofili i Russland har skapt mye oppmerksomhet:
Google er en av gigantene som markerer hva de mener om saken »

(Kilde: Pressemelding/Elkjøp)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen