(Bilde: Google)

Alle detaljer om Nexus 5 kan være lekket

Fyldig servicemanual har ramlet ut på nett.

Åpenbart skal ingenting overlates til fantasien når det gjelder Google og LGs nye topptelefon Nexus 5. Vi har nærmest blitt bombardert med lekkasjer av bilder og teknisk informasjon, og nå topper det hele seg med at den omfattende servicemanualen har dukket opp på Internett.

Det er nettsiden Android Police som har gravd opp den nesten 300 sider lange manualen, som ifølge omslaget kun er ment for intern bruk.

Slik skulle det ikke gå, og nå får vi både skjematiske illustrasjoner av telefonen og en redegjørelse for samtlige tekniske egenskaper.

Bildestabilisator

Som før blir vi opplyst om at Nexus 5 vil ha en 4,95 tommer stor skjerm, 2,3 GHz Snapdragon 800-brikke, 2 GB RAM, batteri på 2300 mAh med induktive ladeegenskaper, NFC og støtte for LTE (4G).

Nye detaljer inkluderer optisk bildestabilisator på 8-megapikslerskameraet på baksiden, skjermpanel av typen IPS (LCD), samt maksimal internlagring på 32 GB. En annen interessant nyhet er en sensor som oppdager trykk, i tillegg til de vanlige gyroskop, akselerometer, kompass, nærhet og lys.

Det er imidlertid ikke helt sikkert at manualen er ekte vare, ettersom Bluetooth 4.0 har blitt byttet ut med Bluetooth 3.0, blant annet. Dette kan derimot bare være en skrivefeil, ettersom det er snakk om en tidlig kladd av den endelige utgaven av manualen.

Se det foreløpig siste lekkede bildet av telefonen:
– Dette er Nexus 5 »

Sjekk ut servicemanualen selv via Scribd:

LG D821

(Kilder: Android Police via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen