All programvare på ett sted

Skjermbilde fra beta-versjonen av Impulse
(Klikk på bildet for stor versjon)

Du har kjøpt en ny datamaskin eller formatert din nåværende. Hva gjør du nå? En lang og pinefull prosess med installering av programmer, spill og drivere ligger foran deg, og du har kanskje rotet bort noen CD-plater eller lisensnøkler.

Tenk deg om all din programvare var koblet opp mot en personlig konto, slik at du raskt kan få tilgang til alt du har kjøpt eller installert. Her kommer Impulse inn.

Impulse er en kommende digital plattform der du kan få enkel tilgang til alle dine programmer, spill og drivere ved å logge deg inn på din personlige konto. Utviklingen av Impulse ledes av Stardock, i tillegg til flere programvareutviklere, nettsteder, maskinvareprodusenter og spillutviklere.

Konseptet minner litt om Valves spillplattform Steam, men Impulse vil ha støtte for et langt større utvalg av programvare, så lenge utvikleren har inngått en avtale med Stardock. Selskapet skal allerede ha en lang liste med samarbeidspartnere, og flere vil komme med tiden.

I tillegg til de nevnte funksjonene vil det blant annet være mulighet for driver- og programvareoppdateringer, chat, nettlagring, maskinvarestatistikk og spillservere.

Impulse skal etter planen lanseres den 17. juni.

(Kilde: Neowin.net)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen