All mobilbruk for 199 kr

Tele2, Chess og One Call har den siste tiden hatt en kampanje hvor du kan ringe, sende SMS og bruke datatrafikk så mye du måtte orke frem til nyttår til prisen av et ukeskort på bussen.

Nå følger Tele2 opp med et nytt tilbud som de kaller Super Cheap.

Med dette tilbudet kan du også ringe, sende meldinger og surfe så mye du vil, denne gang frem til påske. Den store forskjellen er at du nå må betale 199 kroner per måned i stedet for et engangsbeløp på 89 kroner.

Når påsken kommer, altså i midten av april 2011, overføres du automatisk til abonnementet Tele2 Fastpris 199. Til samme månedspris får du 500 ringeminutter, 500 SMS og 500 MB datatrafikk. Dette er blant de beste tilbudene for storbrukere per i dag.

Super Cheap har ingen bindingstid, men du må bestille innen 31. desember i år for å få kampanjeprisen.

- Tele2 har gjennom flere år vist at vi er prisledende i mobilmarkedet og har nå over 600.000 kunder inkludert fasttelefoni-kundene. Med Super Cheap får både nye og eksisterende kunder tilgang til et nytt og unikt tilbud. De som velger å binde seg til ett år får i tillegg en gratis Nokia 2720 Fold på kjøpet – en telefon som har blitt testet av en rekke norske medier og fått gode anmeldelser, sier salgs- og markedsdirektør Christian Sæterhaug i Tele2.

Ikke ta imot billigtelefonen
Nokia 2720 Fold er en billigtelefon til en verdi av 500 kroner, og den kan du like gjerne kjøpe utenom dersom den er interessant for deg.

Ved å ikke tegne bindingstiden står du fritt til å velge et annet abonnement - enten fra Tele2 eller andre - når kampanjen utgår i april.

Hvilket abonnement er mest lønnsomt for deg?
Sjekk Ringepriser her

Les også: Blir Tele2 solgt?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen