Ali og Rehman  med mobilrekord

Ali og Rehman  med mobilrekord

Komikerparet Shabana Rehman og Zahid Ali vant Tele2s konkurranse. Den offisielle rekorden ble på 24 timer, 45 minutter og 10 sekunder, skriver Tele2 i en melding..

Fire snakkepar deltok i konkurransen, og det var Pia Haraldsen og Einar Gelius røk ut først.  Etter at representanten fra Guinness World Records hadde gått igjennom videomateriellet, ble det avgjort at de ikke klarte å overholde kravet om maksimum 10 sekunder med stillhet i samtalen. Uhellet skjedde da Gelius fikk servert vann på hotellrommet, og han henvendte seg litt for lenge til serveringspersonalet.

Alle de fire snakkeparene klarte å holde samtalen i gang i 24 timer, men det var kun tre av parene som fikk godkjent i henhold til reglene fra Guinness. Til slutt var det komikerparet som gikk av med seieren etter at det ble innført en tilleggsregel om at det ikke var lov til å si “ja” eller “nei”. Dernest røk brødreparet Ola og Espen fra Trondheim på ja/nei-regelen. Til slutt stod det mellom komikerne Shabana Rehman og Zahid Ali og venninnene Lisbeth Haugerud og Kristin Martini Nilsen fra Porsgrunn.

Etter nærmere 25 timer brøt venninnene ja/nei-regelen, og Shabana Rehman og Zahid Ali stakk av med seieren.

Ikke i Guinnes Rekordbok

24 nøytrale vitner og representanter fra Guinness World Records var på plass på Helsfyr for å godkjenne rekorden. På grunn av en teknisk feil ble rekordforsøket avsluttet før venninnene fra Porsgrunn ble koblet fra etter å ha røket ut på ja/nei-regelen. Dette betyr at Zahid Ali og Shabana Rehman etter Guinness World Records regler ikke kommer i boken, selv om de vant Tele2s konkurranse.

– Vi er mektig imponert over alle deltakerne som klarte å holde ut så lenge. Alle klarte 24 timer og kunne sånn sett ha kvalifisert til rekorden. Zahid Ali og Shabana Rehman var de som med stor underholdningsverdi klarte å holde tungen rett i munnen helt til slutt og når det gjaldt som mest. Derfor ble de våre vinnere, sier Christian Sæterhaug, salgs- og markedsdirektør i Tele2.

Totalt har mer enn 250 000 brukere vært inne på nettsiden verdensrekord.no for å følge rekordforsøket. Flere har fulgt med sammenhengende i over 12 timer, opplyser Tele2.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen