Aldri mer tom for motiv

Firmaet Wallflower Systems har utviklet en elektronisk bilderamme som burde kunne falle i smak hos moderne interiørfanatikere. Det stilfulle produktet består av en 12,1 tommers LCD-skjerm montert inn i en ordinær bilderamme.

Wallflower har støtte for 802.11b nettverk, og kan dermed kommunisere med datamaskiner og annet av utstyr som baserer seg på denne standarden for trådløst nettverk. Den innebygde hardisken har videre et minne på hele 1,2 GB, noe som skal være nok til å lagre rundt 10.000 bilder.

Overføring av bildene kan man gjøre fra en hvilken som helst pc ved å rett og slett legge dem i Wallflower-mappen, som vil vises automatisk på nettverket når strømmen slås på. Wallflower vil automatisk forandre på størrelsen på bildene, slik at de passer inn i skjermens 1024x768 pikslers oppløsning.

Wallflower kan leveres med en rekke forskjellige rammer med forskjellig utseende, alt fra mørkt treverk til kaldt rustfritt stål. Hvis man i tillegg vil ha et personlig preg på rammen kan man til og med få gravert inn et valgfritt budskap med laser. Dermed burde det ikke være noe problem å få utformet akkurat den rammen som passer inn i ditt hjem og holde den slik over tid.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen