Aldri mer riper

Hvis du eier en Motorola Razr og er redd for å skrape den opp, bør du ta en titt på dette nye beskyttelsessystemet for telefonen. Det amerikanske firmaet Protective Solutions har utviklet en beskyttelse de kaller InvisibleShield, som skal være helt gjennomsiktig og beskytte telefonen din mot alle riper og skraper.

I stedet for å ha telefonen i en klumpete veske, klistrer du en tynn, gjennomsiktig film på telefonen.Hemmeligheten er et materiale som opprinnelig ble utviklet for å beskytte rotorbladene på helikoptre mot skader, og derfor skal tåle mye juling. Produsenten har såpass tro på produktet at de lover å erstatte beskyttelsesfilmen hvis den skulle bli ripete.

Protective Solutions selger beskyttelse til andre telefoner enn Razr, men da får du kun beskyttelse for skjermen. Du kan også få beskyttelse for en drøss med andre produkter. Bærbare PC-er, digitalkameraer, GPS, PDA-er og iPod er noen av produktene du kan kjøpe skjermbeskyttelse eller full beskyttesle til.

Selv sier selskapet at de ikke klarer å levere nok beskyttelsesfilm til iPod Nano, som har blitt berømt for at den lett lar seg ripe opp. InvisibleShield koster uten porto fra rundt 65 kroner ($9,95) og oppover for skjermbeskyttelse til mobiltelefoner, mens full beskyttelse til Razr eller iPod koster omtrent 170 kroner ($24,95).

(Kilder: Mobilemag.com, Theinvisibleshield.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen