Samsung Ativ S er én av telefonene med den nye Windows Phone 8-plattformen. (Bilde: Kurt Lekanger, Amobil.no)

– Aktiviteten i Microsofts app-butikk har doblet seg

Lanseringen av Windows Phone 8 driver aktiviteten i været.

Med giganter som iOS og Android rundt seg, er det vanskelig å lansere en ny mobilplattform i 2012. Samme hvor god du gjør selve plattformen er det umulig å ta igjen App Store og Google Play den første dagen. Det har også Microsoft fått erfare med Windows Phone – men nå skal det være bedring i sikte.

Gå til vår temasider for apper

Todd Brix er sjef for Microsofts gruppe for applikasjoner til Windows Phone. I en nylig melding på mikrobloggnettstedet Twitter avslørte han at det nå lysner både for utviklerne og for deg som ser etter apper til Windows Phone-telefonen din.

– Hvis du utvikler det, så kommer de (kundene, red. anm.) 100%+ økning i inntekter og app-nedlastinger på Windows Phone-plattformen siden Windows Phone 8 ble lansert i November, skriver Brix i Twitter-meldingen sin.

Akkurat hva det betyr kommer litt an på hvor stor aktiviteten i applikasjonsbutikken var fra før. Uansett kan det tyde på at plattformen er i vekst, og hvis utviklerne ser at det er mer penger å tjene på Windows Phone-apper, er sannsynligheten stor for at også din favoritt-app dukker opp etter hvert.

Les testene av de nye Windows Phone-mobilene:

(Kilde: bgr.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen