Pandaene i den nye World of Warcraft-ekspansjonen ser nok bedre ut med de nyeste AMD-driverne installert. (Bilde: Blizzard/AMD)

Akkurat kjøpt Mists of Pandaria?

Nå har AMD finjustert skjermkortene sine for deg.

AMD kommer stadig med nye drivere og oppdateringer til skjermkortene sine, slik at de er så optimaliserte som mulig for dagens spill. I forbindelse med gårsdagens World of Warcraft: Mist of Pandaria-lansering har de nå kommet med en optimalisert spillprofil for deg med AMD-kort satt opp i Crossfire.

Hovedsakelig for World of Warcraft-spillere

Oppdateringen, kalt Catalyst 12.9 CAP1, kommer med en rekke forbedringer til den nye World of Warcraft-ekspansjonen. I tillegg har de også forbedret ytelsen til Tribes Ascent og F1 2012 i Crossfire.

Under ser du hele oppdateringslisten til Catalyst 12.9 CAP1:

  • World of Warcraft – Mists of Pandaria (DX11, DX9): Løser problem med blinkende teksturer når grafikkinnstillingene var satt til "high", med Crossfire aktivert
  • World of Warcraft – Mists of Pandaria (DX9): Løser grafikkproblem når kantutjevning ble skrudd på via Catalyst Control Center
  • World of Warcraft (DX9): Løser problemer som ble oppdaget i 64-bits-versjonen av spillklienten.
  • Tribes Ascend: Forbedrer ytelsen i Crossfire
  • F1 2012: Forbedrer ytelsen i Crossfire. Fikser også et problem med blinkende teksturer i refleksjoner.

Overraskende nok kom CAP1-oppdateringen før den kommende oppdateringen for samtlige av AMDs seneste skjermkort, Catalyst 12.9. Denne oppdateringen er forventet å komme om kort tid.

Spiller du med en Crossfire-oppsett og er interessert i bedre ytelse i nevnte spillene, kan du laste ned oppdateringen fra AMDs hjemmesider.

Les også:

(Kilde: AMD)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen