Konkurranse

Akams romjulskalender, nyttårsaften

Årets siste premie.
Årets siste premie.

Da har vi kommet til årets siste dag, og dermed også årets siste konkurranse på Akam. Til tross for et vanvittig kjør for å vinne premiene vi har hatt, har vi klart å holde unna en ordentlig godbit til dere som har holdt ut helt til slutt. Dermed kan vi avslutte desember slik vi startet den, nemlig med en Adobe Photoshop CS5 fullversjon.

Premien har en verdi på sabla mange tusen kroner, og er verktøyet alle proffene innen foto bruker. Det er det kraftigste du får tak i, og det kan gjøre alt du kan tenke deg, og en del til.

Det eneste du trenger å gjøre er å svare riktig på spørsmålene nedenfor – spørsmål som blir mindre og mindre produktrelevante etter  hvert som vi blir lei av å lage saklige spørsmål. Ansatte i Edda Media AS eller Avid, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Før du går løs på spørsmålene er det en liten sak vi vil informere om: Hvert år er det mange av dere som er skuffet over å ikke ha vunnet noe. Hvis det er noe vi ikke liker så er det å skuffe leserne våre. Siden disse konkurransene baserer seg i stor grad på flaks, ønsker vi å også gjøre noe for de som er flinke. Tidlig på nyåret vil vi kåre enda en vinner av en premie (den aller siste vi har igjen). Det blir ikke stilt noen spørsmål, og vinneren er den som har svart riktig på flest spørsmål i løpet av årets kalender, uten å vinne noe. Så legg litt ekstra innsats i dagens spørsmål, så får du kanskje en gratis vinnersjanse rett over nyttår også.

  1. Hva stor CS for i Photoshop CS5?
  1. Hvilken spesiell interesse har fotografen Vibeke Tandbergs far?
  1. Hva er korrekt verdi av Pi (tilnærmet)?

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 30. desember. Trekningen vil bli gjort når vi våkner og logger oss inn på systemene. Vinneren blir offentliggjort når vi måtte finne det for godt å komme tilbake på jobb. Vinnerne tilskrives også på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen