Konkurranse

Akams romjulskalender, 28. desember

Slik ser kanskje dagens premie ut. Eller kanskje den har en annen farge?
Slik ser kanskje dagens premie ut. Eller kanskje den har en annen farge?

Trenger du et kamera som tåler mer enn det meste, er Olympus’ Mju Tough-serie et sted å lete. Her finner du kameraer som ikke bare er vanntette og støvtette, men som også tåler å dette i bakken gang på gang.  Enten det er du som lever livet på kanten eller det er til barn eller strandbruk, så trenger du i hvert fall ikke være redd for om kameraet klarer seg.

Premien i dag er – du gjettet riktig – et Mju Tough. Nærmere bestemt en Mju Tough 3000. Dette er et kamera du kan ha med i snøen eller på stranden. Du kan bade og snorkle med det og ta bilder under vann.

Som alltid er det tre spørsmål og en trekning som står i veien. Hvis du tar deg av bes varelsen av spørsmålene, så tar vi oss av trekningen. Lykke til.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Olympus, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

  1. Hvor lave tempereaturer er Mju tough 3000 godkjent for?
  1. Fall fra hvor store høyder er kameraet laget for å tåle?
  1. Hvor dypt kan du dykke med Mju Tough 3000?

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 28. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgen kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinnerne tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen