Konkurranse

Akams romjulskalender, 27. desember

Slik ser dagens premier ut - begge to.
Slik ser dagens premier ut - begge to.

Vi har hatt mange premier for avanserte brukere i årets kalender. I dag er det premie som alle kan ha nytte av, uavhengig av nivå. Adobe Photoshop Elements 9 er kraftig nok for de aller fleste, og enkelt nok for de aller fleste. Dermed har Adobe funnet et gyllent kompromiss som gir mye til alle. Har du behov for å fikse litt på bildene din, gjøre avansert retusjering eller bare holde styr på bildene dine, er dette programmet for deg.

Vi har to Photoshop Elements 9 som premie, så du har dobbelt så stor sjanse til å vinne, hvis du svarer riktig på spørsmålene nedenfor.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Adobe, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

  1. Hva skiller Elements fra den profesjonelle versjonen?
  1. For hvilke operativsystemer fungerer dagens premie?
  1. Hva betyr Adobe?

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 27. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgen kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinnerne tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen