Akams julekalender 2005

Etter at ideen vår om spesialtilbud fra nettbutikkene har bredt om seg, og mange nettbutikker selv gjør dette nå, har vi funnet ut at vi skal gjør en litt annen vri i år.

Alternativ tekst mangler
Akam og pingvinen sprer juleglede

I år lager vi små konkurranser hver dag, der vinneren får en premie. Premiene er velvillig donert av produsenter eller forhandlere, og vi tror vi har funnet ting som er av interesse for Akams lesere.

Vi har virkelig jobbet for å få tak i premier som kan være av interesse for deg, og vi tror vi har kommet opp med en ganske god samling av fotorelaterte varer som vi gir bort til heldige vinnere hver dag fram til jul.

Vi vil presentere dagens premie hver dag, og stille dere noen spørsmål, som stort sett vil være relatert til premien. Kryss av for riktig svaralternativ, og legg igjen navn og e-postadresse, så er du med i trekningen. Du kan bare være med en gang pr. dag, men du må gjerne delta hver eneste dag hele jula, og jo flere ganger du deltar, jo større er jo sjansen for å vinne. Vi kommer ikke til å bruke e-postadressen din til å sende deg uønsket e-post. Vi vil kun bruke den til å kontakte deg dersom du blir trukket ut som vinner. Etter det blir informasjonen slettet.

Vi starter 1. desember, og har totalt 24 konkurranser med premier for totalt flere titusener av kroner, så her er det julegaver å hente, enten til deg selv eller til noen du vil gi noe fint og nyttig.

Her er dagens luke i julekalenderen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen