Konkurranse

Akams julekalender, julaften

Skjermbilde fra dagens premie.
Skjermbilde fra dagens premie.

Vi vil jo gjerne gi deg mulighet til å vinne en virkelig flott premie på julaften. Derfor har vi i dag et profesjonelt videoredigeringssystem ved navn Avid Media Composer 5. Dette er det raskeste og mest intuitive verktøyet i klassen, og er vel så nær man kommer en bransjestandard. Veiledende pris er 25 000 kroner.

Tar du videoredigering seriøst, er dette noe av det råeste du kan komme over. Programmet gir deg flere muligheter enn du kan drømme om.

Men som vanlig var det oppgavene som må besvares riktig. Og ikke vær så sikker på at vi gjør det lett for deg, bare fordi det er julaften.

Blant alle som svarer riktig, trekker vi ut en vinner som får en Media Composer 5 fra Avid.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Avid, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Og husk: Selv om alle andre julekalendere gir seg i dag, fortsetter vi med vår romjulskalender, helt fram til nyttår. Vi har fortsatt masse flotte premier vi må bli kvitt, så ikke gi deg. Vinn mer, hele resten av året!

  1. Hva slags skjermkort må du ha for å kjøre Media Composer 5?
  1. Hvilket land har flest tigre?
  1. Hvor mange personer jobber i Akam-redaksjonen?

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 24. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I nå i helgen kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinnerne tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen