Konkurranse

Akams julekalender, dag 7

Hva er spesielt med S1000PJ?
Hva er spesielt med S1000PJ?

Så åpner vi luken for 7. januar, og hva finner vi der? Jo, en sjokolade. Neida. Bare tøyser. Vi har ikke billige premier, og vi har ikke premier som er fetende eller skadelige for tennene.

I dag har vi noe ganske unikt, nemlig et Coolpix S1000PJ fra Nikon. Hva som er unikt med det må du selv finne ut, for å være med i trekningen, men det kan hjelpe å lese testen vår av dette kameraet.

Tilsynelatende er dette et helt vanlig kamera, men i tillegg til å være et helt vanlig kamera, gjør det noe som ingen andre kameraer gjør.

Vi legger også denne gangen med et Sandisk Extreme III 8GB SDHC minnekort.

Blant de som svarer riktig på spørsmålene nedenfor, trekker vi en vinner som får en Nikon Coolpix S1000PJ og et minnekort.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag, og det er nye premier hver dag resten av året. Ansatte i Edda Digital AS eller Nikon Norge, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

  1. Hva skiller Nikon S1000PJ fra alle andre kompaktkameraer?
  1. Hvor slippes lyset inn i kameraet?
  1. Hvor store SDHC-kort kan du få?

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 7. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen