Konkurranse

Akams julekalender, dag 22

Slik, omtrent, ser dagens premie ut.
Slik, omtrent, ser dagens premie ut.

Nyttig? Ja. Utbredt? Nei. Dagens premie er noe vi alle kan ha bruk for i blant, men som få av oss har skaffet oss – nemlig en skikkelig fjernkontroll. I gamle dager (for tre år siden & sånn) var fjernkontroller vanskelig å bruke, da du jobbet i blinde. Nå kan du få fjernkontroll med skjerm som overfører bildet live, og dermed har du full kontroll, enten du skal fotografere en romfergeoppskytning eller det er så kaldt at du heller sitter inne i hytta og tar utebildene.

Premien i dag er en Hähnel Inspire Wireless LiveView Remote Control fra Focus Nordic. Navnet forteller jo det meste. Fjernkontrollen lar deg styre flere kameraer samtidig, og avstanden begrenses bare av rekkevidden til den trådløse forbindelsen.

En slik fjernkontroll kan bli din hvis du svarer riktig på spørsmålene nedenfor.

Blant alle som svarer riktig, trekker vi ut en vinner som får en Hähnel Inspire Wireless LiveView Remote Control fra Focus Nordic.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Focus Nordic, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

  1. Hvor lang er rekkevidden på fjernkontrollen?
  1. Hvilke speilreflekskameraer passer fjernkontrollen til
  1. Hvor mange kameraer kan du fjernstyre samtidig?

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 22. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I nå i helgen kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinnerne tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen