Konkurranse

Akams julekalender, dag 16

Klikk på bildet for å gå til Hoyas hjemmeside.
Klikk på bildet for å gå til Hoyas hjemmeside.

Svaret er selvfølgelig at alle kan ha filter. Siden premien i dag verken er en sigarett, en kaffetrakter eller et kamera, har du kanskje allerede gjettet at det er filter. Det er i så fall helt korrekt, men du må nok svare på flere spørsmål enn dette før du kan vinne et Hoya HMC UV-filter og et Hoya HMC sirkulært polarfilter fra Scandiafilm.

Førstnevnte er et ganske standard filter som mange bruker for å beskytte objektivet på speilreflekskameraet sitt. Det vil også ta bort "slør", som man gjerne ser på bilder tatt i sterkt sollys. Det andre filteret er et polarisasjonsfilter som fjerner polarisert lys. Det vil normalt si lys reflektert fra glass og vann. Det kan også brukes til å ta bort lys når du har for mye av det, og til mer spesielle effekter.

Vinneren får begge filtrene i valgfri størrelse. Det kan godt være forskjellig størrelse på de to filtrene hvis det er å foretrekke.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag, og det er nye premier hver dag resten av året. Ansatte i Edda Media AS eller Scandiafilm, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

  1. Hoyas filtre finne i flere pris- og kvalitetsklasser. Hvor mange?
  1. Hvis du setter to polarfiltre i 90° vinkel i forhold til hverandre, stenges alt lys ute. Hva skjer hvis du setter et tredje polarfilter mellom disse i 45° vinkel?
  1. Scandiafilm er distributør av det kjent objektivmerke. Hvilket?

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 16. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen