Konkurranse

Akam tjuvstarter julekalenderen

Hver gang vi begynner å jobbe med julekalender er vi litt bekymret for at det skal bli dårligere premier enn året før, eller at vi ikke engang skal klare å få inn nok premier.

Tidlig i oktober sender vi ut en e-post til alle vi tror kan være interessert i å bidra til julekalenderen. Så får vi noen få svar, og alle som svarer vil være med.

Så venter vi noen uker eller en måned, og sender ut en påminnelse. Da kommer det noen flere premier, og innen midten av november begynner vi å bli bekymret for at det skal bli for få premier. For å hindre at det skjer, sender vi invitasjonen til noen flere, og så begynner vi å ringe rundt – og det er da det skjer. Så godt som alle har lyst til å være med, og premiene ramler inn.

For noen år siden måtte vi starte med romjulskalender for å bli kvitt premiene våre. I fjor var ikke det nok, og vi hadde en premie igjen da året var slutt, som ble en trøstepremie til den som hadde svart mest riktig uten å vinne noe.

I år må vi ta det enda et skritt lenger. Vi har nemlig puttet så mange premier vi kan sammen på hver dag, og i tillegg til trøstepremien har vi likevel en premie igjen. Vi ser derfor ingen annen mulighet enn å tjuvstarte.

For å klare å bli kvitt premier for ca 140 000 kroner, begynner vi derfor julekalenderen allerede i dag med en liten ”forpremie” eller tre.

Takkekort.no spesialiserer seg på nettopp det.
Takkekort.no spesialiserer seg på nettopp det.

Alle trenger julekort nå i disse førjulstider. Premien i dag er 30 gratis julekort fra takkekort.no.
Men siden vi har gjort et poeng av at julekalenderen bugner, har vi tre premier á 30 julekort.

Vi starter med disse, siden vinnerne da har tid til å bestille, motta og sende ut kortene før jul.

Men for å vinne, må du som vanlig svare riktig på noen spørsmål.

  1. Hvem eier Takkekort.no
  1. Hva slags kort kan du ikke bestille på Takkekort.no?

Blant alle som svarer riktig på spørsmålene, trekker vi ut tre vinner som kan bestille 30 julekort kostnadsfritt fra takkekort.no.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Japan Photo, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 30. november. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen