Akam søker frilansere

Akam ønsker å øke stoffmengden og oppdateringstakten, slik at du som leser får mer informasjon, og i større grad opplever at Akam er våken og følger med.

Problemet i dag er ikke at vi ikke følger med, men at vi ikke har ressursene til å skrive om det vi gjerne ønsker, da det går utover testing og andre viktige oppgaver.

Vi trenger derfor hjelp til å skrive nyhetssaker for oss.

Vi trenger personer som:

  • Er mye på nettet, gjerne på fotorelaterte sider.
  • Liker å lete for å se om man finner noe nytt og spennende.
  • Er fleksibel med hensyn til tid, så hete nyheter kan komme ut fort.
  • Behersker skriftlig norsk.

Vi vil også være behjelpelige med å vise deg sider du kan overvåke, og gi deg en nyhetsfeed på e-post, så du ikke trenger å bruke mye tid på lete, hvis du ikke ønsker det.

Vi betaler for alt stoff som blir publisert, og gir deg muligheten til å lære mye nytt samtidig som du får muligheten til å prøve deg som journalist og bidra til å gjøre Akam til et enda bedre nettsted.

Du vil ikke få pålegg om å skrive et visst antall nyhetssaker pr. dag eller uke. Det blir opp til deg selv. Dersom du ikke kan skrive på dagtid, er det alltid en del saker det ikke haster like mye med, men har du mulighet til å skrive på dagtid, kan du dekke en del hastesaker, noe som er å foretrekke.

Om du ikke har lyst til å skrive nyheter i det hele tatt, men klør etter å bidra med noe, er vi alltid åpne for guider og andre gode artikler.

Hvis du synes dette høres interessant ut, send oss noen ord om deg selv – Hva du ønsker å gjøre, og hvorfor, og hvorfor du passer til å gjøre det. Hvis du kjenner noen du tror kunne passet til dette, så gi dem beskjed også.

Alle henvendelser kan dere sende til meg på e-post .

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen