Akam.no på radio

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hardware-nettverket besøker radioverdenen

Hardware-nettverkets ukentlige besøk i Janssons Tur fortsetter - etter en kort periode som en av landets største podcaster. Samtidig er det et vaskeekte radioprogram som du kan høre på radio i Østfold, og altså som webcast og podcast over hele kloden.

Ukens podcastversjon uten musikk og reklame er nå klar - og alle de 28 minuttene kan lastes ned som MP3-fil her, og du finner oss i itunes via Alternativ tekst manglerdenne pekeren

Kameramani

Denne gangen er det akam.no som står i høysetet, og vi tar med fire av de aller siste kameraene fra redaktørens pult. Noen av dem er så nye at de ikke en gang har funnet veien til butikken enda; men litt informasjon om dem har vi likevel klart å spre på akam.no:

  • Sony Cybershot DSC-H2 - er en "håndsydd" preproduksjonsmodell som Akam har tatt en forhåndstitt på. (Dette får vi for eksempel ikke lov ti å ta bilder med!)
  • Sony DSC W50 er like ferskt - og er det første i en helt oppdatert serie som tidligere var litt stor og klumpete, men nå er kraftig forbedret.
  • Olympus Mju 700 - denne ble dessverre omtalt som Olympus F11 i programmet - som er helt feil. Det var uansett dette vi likte best av de kompakte kameraene - spesielt siden det er lite, stilig, og får med seg alle de viktige tingene - som å være godt beskyttet mot vann og støv :)
  • Fuji Finepix F11 skiller seg først ut ved å være et av de mest klumpete, men likevel kanskje det som tar best bilder og har høyest ISO-verdi (det krever mindre lys for å få tatt bildet).

Nytt på ny

Selv med all kameraklikkingen ble det også tid til litt generell prat - som selvfølgelig handlet mye om Cebit 2006 - der det etter alle solemerker kommer en del brenselceller.

Samtidig har snøværet den siste uken gitt ringerekord til Netcom, og Sony Ericsson har lansert telefoner med Cybershot-stempel.

Ukens spill: Kampen om Midgard II

Nå kommer spillene til filmen omtrent like fort som du klarer å reise deg fra kinosetet - og i det siste har de i tillegg begynt å bli spillbare. Gamer.no var strålende fornøyd med Ringenes Herre: Kampen om Midgard II - som de var en av de første i verden med en test av.

Det er slik man lager gode filmspill :)

Kameramani #2: Konkurranse

Praktica er et velkjent østblokk-merke (fra den tiden det fantes en østblokk) - og passer alle kriteriene som skal til for å være et godt kompaktkamera: 5 Megapikslers oppløsning, 3x optisk zoom, liten størrelse og stor skjerm. I tillegg er det et av de rimeligste på markedet - som burde være en fordel. Flere detaljer finner du hos Praktica (distributør i Norge er Ny Expo Service)

Vinneren av iPod Nano-spilleren i forrige ukes program ble Per Thomas Jahr i Oslo - som får en veldig liten Nano i posten om en liten stund.

For å vinne kameraet må du svare på det ikke fullt så vanskelige spørsmålet vårt mot slutten av sendingen - og følge SMS-instruksjonene for å sende inn svaret ditt. Lykke til!

Her hører du Hardware.no på radio:


Radio Moss


Radio Fredrikstad


Radio Sarpsborg

Webkasten finner du her.

Podcasten finner du her.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen