Akam lanserer temasider

Temasidene kom til fordi vi så at vi hadde mye stoff å tilby, men at det ikke alltid var like lett å finne det. Nå har vi samlet det viktigste på en side, og gjort det lett for deg å finne mer stoff derfra.

Temasidene er bygget opp i seksjoner. På temasiden for kompaktkameraer, for eksempel, finner du de siste nyhetene, de siste testene, guider, populære modeller, leseres erfaringer og mye mer. Så hvis du ønsker å finne ut mer om kompaktkameraer, er dette stedet å begynne.

 

Utsnitt fra en Temaside
Utsnitt fra en temaside

Foreløpig er antallet temasider begrenset, men flere kommer etter hvert. Dersom dere har spesielle ønsker, er det bare å sende en melding til oss (klikk på navnet mitt øverst i artikkelen), så skal vi så langt mulig etterkomme ønskene deres.

Temasider vil etter hvert dukke opp på alle sidene i Hardware-nettverket, så vi setter nå mye inn på å bedre tilbudet til dere lesere. Men siden dette er de første sidene som dukker opp, er vi svært glade for tilbakemeldinger, slik at vi kan gjøre dem bedre. Er det noe som mangler? Er det noe som kan gjøres bedre? Alle innspill mottas med takk.

Det vil komme en egen side med oversikt over alle Akams temasider. Foreløpig må du nøye deg med denne: http://www.akam.no/tema/. Du vil også finne henvisning til dem på venstre side, rett under annonsen.

Foreløpig er det bare tre sider tilgjengelige. De er om Kompaktkamera, Speilreflekskamera og Videokamera. Flere vil komme i tiden framover, så følg med.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen