Aibo er ikke død

Robothunder kommer og går, og for ikke lenge siden var det ugjenkallelig slutt for Sonys robothund AIBO - trodde du kanskje. Men den gang ei.

Savnet etter AIBO ble rett og slett for stort, spesielt for Tea Vui Huang. Han har finnet en måte å gjenopplive den lille plasthunden på som tar mye mindre plass enn den originale hunden: et gratis mobilspill.

Tea Vui Huang satte seg ned og laget mobilspillet Aibo Memories, til heder og ære for den avdøde hunden til Sony. Hvis du ikke rakk å skaffe deg din egen Aibo, eller din egen Aibo-hund har tatt kvelden for godt, kan du gjenoppleve gode stunder eller få en liten smakebit på hva du gikk glipp av med Aibo Memories.

Ved hjelp av styrepinnen eller piltastene på telefonen din, kan du få Aibo til å stå, sitte, legge seg ned og hoppe. Spillet kan installeres på en lang rekke mobiltelefoner. En liste over kompatible telefoner, selve spillet og instruksjoner om hvordan du installerer det, finner du på Aibo Memories nettsider.

Skulle ikke hunder være helt din type mekanisk dyr, kan du alltids prøve deg på dinosauren Pleo, som vil komme i salg til høsten.

(Kilde:Tea Vui Huang, Textually)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen