Agentens plan B

Alle som har sett James Bond eller hvilken som helst annen film der spioner er involvert, vet at en agenthverdag ikke akkurat er en tur i parken. Lumske slemminger gjemmer seg i hver en krok, og skulle du virkelig være uheldig på spionoppdrag, kan du plutselig ende opp som gissel hos en heller skjeggete bande som ikke akkurat ønsker deg alt vel.

Da kan det være greit med en plan B.

Et taiwansk selskap har funnet den ultimate løsning for agenten, en "klokke" som lar deg se hvor bæreren befinner seg på kloden via GPS. "Klokken", kalt PT-200, kan også brukes til å ringe hovedkvarteret og gi status, takket være den innebygde GSM 900, 1800 og 1900-støtten.

Klokkekamuflasjen har sine fordeler, og skjuler to alarm-knapper som øyeblikkelig tilkaller hjelp og får alarmen til å gå hos mottakeren. LED-skjermen lar deg følge med på GPS- og GSM-dekningen for å se at du til enhver tid er i kontakt med hovedkvarteret. Skulle du få lyst til å snakke med familie eller venner under oppdraget er det også fullt mulig. PT-200 bruker vanlig SIM-kort, og kan dermed forhåndslagre nummer du vil "klokken" skal ringe.

Kanskje best av alt, har du ikke et mange-milliarders hvoedkvarter til disposisjon, noe de færreste egentlig har, så kan du fint bruke mobiltelefonen din til å holde kontakt med PT-200. Bare vær obs på at du må ha en smarttelefon for å kunne se hvor "klokken" befinner seg i verden.

Og batteritiden? Den burde teoretisk sett være svært lav, men den gang ei. Du kan snakke i opptil fire timer, eller la "klokken" være inaktiv i vel 50 timer før batteriet går tomt. Altså kan operasjonen din vare i vel to døgn uten at du trenger å lade "klokken" på nytt.

(Kilder: Navigadget)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen