Agent 47 dropper Norge

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Classy barsking.
Classy barsking.

Mange har benyttet stolens ytterste del etter at det for en god tid tilbake ble annonsert at den populære spillserien "Hitman", om den elegante råtassen "Agent 47" skulle filmatiseres, og filmen hadde sågar Norsk kinopremiere planlagt med dato og alt. Men nå har altså Fox snudd i døra og filmen vil likevel ikke pryde kinolerret i vårt langstrakte land.

Ifølge kilder i Fox henger det sammen med at filmen blir ferdig så sent over dammen at vi ikke rekker å få den tekstet i Norge. Og dersom filmen ikke rekker den amerikanske premieredatoen her til lands er pengeløpet i grunn tapt. Den norske distributøren regner nemlig med at filmen er svært sårbar for nedlasting, og Fox vil da tape penger på å la filmen gå på kino senere enn i statene.

Plottet i Hitman dreier rundt det sedvanlige «jegeren blir den jagede»-fenomenet som vi kjenner så godt, sist flott representert i "The Bourne Ultimatum". I Hitman følger man selve definisjonen på profesjonalitet i form av Agent 47, en morder med is i blodet og stålkontroll på sakene helt til menneskelige følelser som empati og samvittighet melder seg og skaper konflikter.

Store navn

Filmen skulle komme på kino 30. november. Timothy Oliphant har hovedrollen i filmen, som vi dermed ikke får sett før den slippes på DVD. Det er overraskende at en film med et allerede sterkt merkenavn og sterke filmnavn i ryggen (I tillegg til Oliphant er Luc Besson med-produsent) ikke finner veien til kinoprogrammet.

For å se hva du går glipp av kan du ta en titt på en av våre to trailere: Hitman-trailer og Hitman-trailer (2).

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen