illustrasjonsbilde (Bilde: Shutterstock 74563099/montasje)

#aftersex er årets kvalmeste Instagram-trend

Trengs det virkelig noen videre forklaring?

Instagram er etterhvert blitt et folkekjært sosialt medium, og det finnes uendelig mange forskjellige "hashtags" man kan bruke for å beskrive hva bildet handler om. Bildene tagget med #aftersex burde imidlertid ikke trenge noen videre forklaring.

Årets kvalmeste trend?

Et lite knippe bilder med den kuriøse hashtaggen.
Et lite knippe bilder med den kuriøse hashtaggen.Foto: Instagram

En videre forklaring av hashtaggen #aftersex burde være unødvendig, men bildene merket slik er kort og godt bilder tatt av verdens bekreftelseshungrige par rett etter deres kjødelige omgang.

Det er en kjent sak at mange føler et behov for å dele sin lykke med andre på sosiale medier, og det er ingen sammenhenger det er mer tydelig enn i parforhold. Selv om de fleste nok synes at slikt bare er irriterende å få opp i sin egen nyhetsstrøm, har nok mange falt for fristelsen selv også.

På toppen av denne haugen av klissete hverdagslykke troner altså #aftersex, og mange vil nok mene at å få opp slike bilder i nyhetsstrømmen er enda verre enn bilder av den romantiske middagen eller spaserturen til venneparet. For hvem har vel egentlig lyst til å se bilder av folk som akkurat har hatt sex? Dette gjør #aftersex til en verdig innehaver av den høyst uoffisielle tittelen "årets kvalmeste trend på sosiale medier".

Kan neppe bli verre

Selv om noen kanskje synes det er frastøtende eller sjokkerende å se bekjente legge ut #aftersex-bilder, kan vi trøste oss med at det neppe kan bli verre. La oss være glade for at det er imot Instagrams retningslinjer å spre pornografisk innhold gjennom appen, og at ikke hashtagger som #havingsex enda har funnet veien til eteren. 

Og mens vi er inne på pinlige etter-sex-øyeblikk: Husker du Lonely Island-videoen med Akon fra 2010, hvor de gjorde narr av omtrent den samme tematikken? Kanskje #aftersex er del av en større trend? Uansett: her er videoen hvis du føler at du ikke har hørt nok om andres kjødelige lykke ennå:

Det er mange ting folk vil spre på Instagram. 
Snart vil du også kunne spre lukt fra bildene dine! »

(Kilde: nd.no, Instagram)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen