Advarer mot MacBook-feil

Synderen fra Seagate
Synderen fra Seagate

Ifølge britiske Retrodata florerer det med feil på harddiskene Apples bærbare maskiner, MacBook og MacBook Pro. Begge disse baserer seg på en 2,5-tommers harddisk fra Seagate, der problemet har vist seg å være gjentagende på disker med firmware 7.01 og modellnummer ST96812AS eller ST98823AS.

Selskapet advarer kundene og anbefaler at man bytter harddisken snarest dersom man finner at disken er av nevnte type.

- Uansvarlig av Apple

Retrodata går såpass langt som å kalle Apple "uansvarlig" og at selskapet burde ha kalt tilbake samtlige av disse harddiskene, siden det påstås å være en designfeil.

Ifølge Techworld har Seagate satt noen av sine eksperter på saken, men en offentlig uttalelse fra Apple er foreløpig uteblitt.

MacBook-serien har jevnlig vært kilde til en rekke skriverier rundt varmeutvikling og designfeil. Det nevnte diskproblemet har også blitt innrapportert uoffisielt til våre journalister.

Les mer hos Retrodata.

Oppdatert: Henvender man seg til Apple med en av de aktuelle harddiskene får man melding om at harddisken kun byttes etter at den har krasjet. Trekker man en analogi til bilbransjen kan man kanskje lure litt på hva Apple driver med.

(Kilde: Techworld)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen