Advarer mot hvit Nexus 7
(Bilde: Steven Stroughton-Smith)

Advarer mot hvit Nexus 7

Den hvite overflaten suger til seg flekker som du ikke får bort.

Utviklere som har mottatt den hvite versjonen av billigbrettet Nexus 7, advarer nå mot denne versjonen. Plasten skal suge til seg flekker.

Umulig å rengjøre

Det er flere som melder om at de har dette problemet med den hvite versjonen av Nexus 7, og på XDA Developers advarer seniormedlem «fungflex» mot å kjøpe det hvite brettet:

«Jeg mener ikke å ødelegge gleden for deg. Men du vil ha mye større glede av å kjøpe det sorte brettet. Jeg har den hvite utviklermodellen, og ved den minste berøring er det SUPER-enkelt å få flekker på den, og det er umulig å få den ren. Jeg har prøvd med såpe, blekemiddel, flekkfjerner, alkohol og flere andre midler uten at det har hjulpet. Det eneste som tok flekkene var neglelakkfjerner, men da forsvant også den myke overflaten, og brettet ble mye mer plast-aktig».

Fungflex skriver videre at han selv foretrekker hvite gadgets, men hevder du vil spare deg for mye hodepine om du lar være å kjøpe den hvite Nexus-en.

Begrenset opplag

Det hvite brettet ble delt ut til utviklere på arrangementet Google I/O tidligere i sommer, og selges på nett som et samlerobjekt. Nexus 7 er foreløpig ikke i salg i Norge, og det er uklart om den hvite versjonen vil komme i ordinært salg på et senere tidspunkt.

Google Nexus 7 er produsert av Asus,  og det er ventet at brettet vil koste rundt 2000 kroner i Norge.  

Les også: Test av Asus Nexus 7

Bildet på toppen av artikkelen er hentet fra en tweet den irske utvikleren Steven Stroughton-Smith har lagt ut. Han hevder merkene kom mens brettet lå i en bæreveske. Han kaller det hvite brettet for en fryktelig dårlig idé.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen