Adobe Premiere Elements 2.0

Vi bringer pressemeldingen fra Adobe Norge.
Klikk her for å laste ned en PDF-fil med oversikt over funksjoner, og hva som er nytt og forbedret.

 

Adobe lanserer Premiere Elements 2.0

Adobe lanserer nå en ny versjon av Adobe Premiere Elements videoredigeringsverktøy for hjemmebrukere. Premiere Elements 2.0 inneholder en rekke nye funksjoner og gjør videoredigeringen langt enklere.

Adobe Premiere Elements 2.0 er en ny og kraftig forbedret versjon av Adobes videoredigeringsprogram for Windows, som er beregnet for hjemmebrukere. Premiere Elements 2.0 kommer med en rekke nye funksjoner som gjør redigeringsarbeidet enklere, samt hjelper den enkelte bruker å bli mer kreativ.

Med Premiere Elements 2.0 kan videoklipp enkelt hentes fra alle slags digitale videokilder, ikke kun DV-kameraer. I programmet kan brukeren eksperimentere med et hundretalls effekter og overganger og brenne videofilmer på DVD, komplett med skreddersydde menyer. Det ferdige resultatet kan også overføres til eksempelvis mediespillere og websider.

Adobe Premiere Elements 2.0 selges både som et frittstående produkt og som en del av en pakke sammen med bilderedigeringsprogrammet Photoshop Elements 4.0, som lanseres samtidig. Til sammen utgjør Elementsprogrammene en komplett verktøykasse for kreativt arbeid med digital foto og video i hjemmet.

- Med Adobe Premiere Elements 2.0 når vi ut til en stadig bredere gruppe med brukere med et verktøy som gjør det enklere å lage hjemmevideo med profesjonell kvalitet. Nå går det raskere å få et ferdig resultat du kan vise fram til venner og familie, sier Fredrik Rossander, produktspesialist i Adobe Systems Nordic.

Med Adobe Premiere Elements blir det meget enkelt å overføre videoklipp til pc’en. Programmet identifiserer og overfører automatisk alle innspillinger på bånd eller minnekort og deler innspillingene inn i scener som presenteres i riktig rekkefølge. På den måten er materialet umiddelbart klart for redigering. Ved å spare tid på rutineoppgaver som overføring av innspillinger, kan brukeren i stedet legge mer energi i den kreative jobben med å lage sin videofilm.

I tillegg til muligheten til å overføre video via FireWire-grensesnittet, kan Adobe Premiere Elements 2.0 overføre video via USB2 med full DV-kvalitet, en mulighet som finnes på nyere kameraer som støtter DV-via-USB. Ved hjelp av det nye nedlastingsverktøyet kan brukerne enkelt overføre materiale fra et stort antall videokilder i tillegg til DV-kameraer. Blant annet kan man overføre video fra DVD, digital-TV og MPEG-4-innspillinger fra mobiltelefoner og digitale stillbildekameraer.

Adobe Premiere Elements 2.0 har en ny type arbeidsbilde som automatisk tilpasser seg til det pågående redigeringsarbeidet. Det medfører at brukeren sparer tid når man veksler mellom ulike redigeringsfunksjoner, blant annet for å legge til spesialeffekter og tekster, lage DVD-menyer, brenne DVD’er og eksportere for webutsending og e-post. Det finnes også en helt ny arkivfunksjon som gjør at programmet kan overføre et videoprosjekt fra en pc til en annen. I DVD-menyene kan man lage animerte knapper for ulike scener, der videoklipp i miniformat brukes for å illustrere den enkelte scenen.

Adobe Premiere Elements 2.0 legger like stor vekt på lyd som på bilde, støtter blant annet filmlyd i Dolby stereo, og har en rekke funksjoner for lydredigering og lydforbedring.

Adobe tilbyr en komplett produktfamilie som dekker behovene til alle videoentusiaster som vil produsere og redigere filmer for både hjemmebruk og profesjonelt bruk. Premier Elements 2.0 for hjemmevideo og Premiere Pro for profesjonelt bruk.

Pris og leveranse
Adobes produkter for digital foto og video selges via forhandlere og på Adobe Store, som nås via www.adobe.no. Adobe Premiere Elements 2.0 for Windows XP (Home, Professional, samt Media Center med Service Pack 2) har en veiledende pris fra kr. 890,- inkl. mva.

Pakken med både Adobe Photoshop Elements 4.0 og Adobe Premiere Elements 2.0 for Windows har en veiledende pris fra kr. 1325,- inkl. mva.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen