Adobe Photoshop CS3 i mars?

<em>Skjermbilde fra Photoshop CS2</em>
Skjermbilde fra Photoshop CS2

27. mars kan være en dato å merke av i kalenderen, det er i hvert fall da ubekreftede rapporter sier at Photoshop CS3 vil slippes i endelig versjon.

15. desember slapp Adobe første betaversjon av Photoshop CS3 til offentligheten og nå sier kilder som er kjent eller i kontakt med utviklingen av Photoshop at det nærmer seg slutten på finpussingen og at en lanseringsdato kan være så tidlig som i slutten av mars, muligens i samme tidsrom som Apple planlegger å slippe Leopard.

Builds blir sendt ut til utviklere på en ukentlig basis i skrivende stund, hver versjon mer perfeksjonert enn forrige med stadige bugfixes og stabilitetsforbedringer.

De som er mest utålmodige på neste versjon er de med en Intel-Mac, Photoshop CS3 skal kjøre Universal Binary på Mac-plattformen, noe som gjør at Mac-ere kan dra full nytte av både maskinen sin og av Photoshop. Mange mener også at det er nå man virkelig får se hva Intel-Mac-ene er gode for.

I sammenheng med nettopp Universal Binary kan det se ut som at Apple og Adobe vil samkjøre litt markedsføring og lansere både Mac OS X 10.5 Leopard og Adobe Photoshop CS3 samtidig og kilder sier til det pålitelige ryktenettstedet ThinkSecret at den eksakte datoen for lanseringen av Photoshop CS3 er tirsdag 27. mars. Det er ennå uklart om andre programmer i Creative Suite-pakken som eksempelvis InDesign og Illustrator vil lanseres samtidig.

(Kilde: ThinkSecret)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen