Adobe med ny versjon av Photoshop Album Starter Ed

  • Endret
Dersom du synes at Adobe Photoshop blir for omfattende og for dyrt, har også Adobe neon enklere programmer som de kan tilby. Adobe Photoshop Album er et enkelt bilde program som de selger for 49,99 dollar og de har også en enda enklere versjon Adobe Photoshop Album 2.0 Starter Edition som er helt gratis.

Adobe Photoshop Album 2.0 Starter Edition er et helt enkelt bildebehandlings program som inneholder de enkleste funksjonene man trenger. I programmet viser Adobe hele tiden hvilke ekstra funksjoner som i tillegg finnes i betal-versjonen. Greit forsøk på å selge oppover.

For den vanlige brukeren inneholder Adobe Photoshop Album 2.0 Starter Edition det som trengs av funksjoner. Med dette programmet er det mulig å organisere, fikse, dele og lage lysbildefrmvisning med dine digitalbilder.

Programmet er veldig enkelt å bruke og man er i gang med å redigere bilder i løpet av veldig kort tid. En god veiviser tar deg igjennom de stegene fra å hente inne et bilde fra kamera, skanner eller hvor det måtte ligge og frem til en eventuell lysbildevisning.

Ved redigering tar Photoshop Album 2.0 Starter Edition alltid vare på de forskjellige versjonene. Det vil si at det er mulig å prøve seg frem samtidig som man alltid vil ha muligheten til å gå tilbake til en tidligere versjon av bildet.

En anne smart ting med programmet er søkemuligheten. Det blir fort til at man har store mengder med bilder på maskinen og da er det lett å miste oversikten. I programmet er det mulig å legge på en Tag til bildet som også er søkbar. Det geniale her er at man kan få treff på søkeord som finnes på bilder på tvers av de forskjellige katalogene.

For å kjøre programmet kreves:
Prosessor: Pentium III
OS: Windows ME/2000/XP
RAM: 128 MB
HDD: 250 MB

Last ned programmet her. Adobes hjemmesider her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen