Adobe Creative Suite leveres nå med PageMaker Plug-in

  • Endret
dobe Creative Suite leveres nå med PageMaker Plug-in Pack, en tilleggspakke med plug-ins, maler og utdanningsmateriell som hjelper PageMaker-brukere til raskt og enkelt å gå over til layout- og designprogrammet InDesign CS. InDesign CS er en nøkkelkomponent i Adobe Creative Suite.

Plugin-pakken tilfører viktige PageMaker-funksjoner til Adobe Creative Suite, en designplattform som gir brukere innen kreative yrker alle de verktøy de trenger for å lage og publisere materiell for både trykte og elektroniske medier, enklere og mer effektivt. Creative Suite pakken inneholder komplette versjoner av Adobes markedsledende programmer for profesjonelle grafiske brukere: Adobe Photoshop CS, Adobe Illustrator CS, Adobe InDesign CS, Adobe GoLive CS, Acrobat 6.0 Professional samt det helt nye filhåndteringsprogrammet Version Cue.

- Ved å lansere Adobe Creative Suite med PageMaker Plug-in Pack gir vi PageMaker-brukere en smidig overgang til vår nye designplattform med InDesign CS som base. Brukere kan i stor grad bruke de arbeidsmetodene de er vant til fra PageMaker og samtidig dra nytte av de fremskritt som er gjort på funksjoner og integrasjon, slik som de siste operativsystemene og hardware, sier Espen Follera, forretningsutvikler i Adobe Systems Norge.

Pris og tilgjengelighet
En bruker som allerede har en kopi av Photoshop, kan oppgradere til Adobe Creative Suite Premium Edition for ca kr. 6.800, eller til Standard Edition for ca kr. 4.900.

Estimert markedspris for Adobe Creative Suite Premium Edition er kr. 11.500 for engelsk versjon. Antatt markedspris for Standard Edition er kr. 9.500 for engelsk versjon. Alle priser er eksklusiv moms. Detaljert produktinformasjon om Adobe Creativ Suite finnes på: www.adobe.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen