Adobe blir bokhandler


Tjenesten har fått navnet Adobe Digital Media Store, og inneholder et hav av kjente og ukjente boktitler. Disse kan lastes ned i elektronisk format, slik at man kan lese dem på skjermen. Dette forutsetter at man har Adobe Acrobat, som leser PDF-formatet som de nye bøkene skal publiseres i.

Takket være avtaler med mange av de største forlagene i verden, burde utvalget av bøker kunne tilfredstille selv den verste lesehesten. Ved å laste ned elektroniske bøker istedet for å kjøpe tradisjonelle papirutgaver, vil man i tillegg til å spare penger også kunne bære med seg litteratur i lommen som ellers ville veid flere tonn.

Elektroniske bøker har imidlertid enda ikke oppnådd noen særlig høy popularitet, ettersom de aller fleste har foretrukket vanlige papirbøker fremfor en skjerm. Det har hersket stor enighet om at en god gammeldags bok både er mer avslappende og mindre skadelig for øynene enn en skjerm.

Tatt i betraktning at dagens håndholdte får stadig bedre skjermer som egner seg for bedre for lesing, og flere og flere mennesker anskaffer seg en PDA, kan det allikevel tenkes at mange vil gi Adobes alternativ en sjanse. Prisen på bøkene ligger på mellom 20 og 120 kroner, avhengig av størrelse og forfatter.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen