Active 24 stevnes for retten


24SevenOffice jobber derfor nå med en stevning som de vil sende til tingretten mandag 19. januar.

Da de to selskapene møtte i forliksrådet stilte Active 24 uten ledelse med reell beslutningsmyndighet, mens 24SevenOffice stilte med toppledelsen. Dermed ble det ikke ført noen forhandlinger som kunne lede til en avklaring.

I etterkant har 24SevenOffice invitert Active 24 til dialog i "ett siste forsøk på en løsning utenfor rettssystemet", skriver 24SevenOffice i en pressemelding. 24SevenOffices advokat skal ha henvendt seg til Active24 med ønske om å få på plass et forhandlingsmøte, som skal være en del av avtalen mellom selskapene.

- Det hadde gått over en uke siden vi tok initiativet til dette møtet og hvor det eneste de her skulle svare oss på var ett ja eller nei til å møte oss for å forhandle. Mamut-eide Active 24 valgte nok en gang å overse vår henvendelse. Det var først når DN tok kontakt med Mamut på onsdag at Mamut sin advokat kontaktet vår advokat, sier administrerende direktør i 24SevenOffice Stian Rustad.

- Det å ikke svare i det hele tatt på en henvendelse om møte, på godt over en uke, er etter min mening så langt i fra god forretningsskikk som det er mulig å komme og føyer seg inn i et mønster fra Mamut sin side. Vi ser dermed dessverre ingen annen utvei enn å ta saken videre til retten for å unngå ytterligere uthalinger, avslutter Rustad.

(Kilde: Pressemelding fra 24SevenOffice)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen