Acer har ikke sluppet bilde av sin nye skjerm ennå. Men den skal ha Nvidias G-Sync-teknologi innebygget.
Acer har ikke sluppet bilde av sin nye skjerm ennå. Men den skal ha Nvidias G-Sync-teknologi innebygget. (Bilde: Nvidia)

Acers nye 4K-skjerm gir deg G-Sync

Skal by på sømløse bevegelser med skyhøy oppløsning.

Det finnes allerede en rekke 4K-monitorer på markedet, men Acer tar nå steget et hakk videre. Selskapet kommer nemlig med en helt ny skjerm som har støtte for 4K, og som i tillegg bruker Nvidias G-Sync-teknologi, melder Forbes

Dermed kan dette etter alle solemerker bli den aller første modellen som kommer på markedet, og som kombinerer de to elementene. Fra før av har rivalen Asus lansert sin egen monitor som bruker G-Sync, men denne modellen takler kun Full HD-oppløsning. 

Ukjente spesifikasjoner

Enn så lenge er det ikke veldig mye som er kjent rundt den nye modellen fra Acer. Det vi vet er at den etter alt å dømme vi få navnet XB280HK, noe betyr at vi snakker om en 28 tommer stor monitor. 

Den nye skjermen bruker LED-teknologi for å belyse panelet, og det skal ifølge blant annet Komplett være snakk om et TN-panel som har en responstid på 1 ms. Acer XB280HK får støtte for 4K, hvilket betyr at den kan vise deg totalt 3840 x 2160 piksler, og den skal ha en betraktningsvinkel på 170 grader. 

Videre får den også Nvidias G-Sync-teknologi under panseret, som gjør at skjermen kan kommunisere direkte med skjermkortet ditt via DisplayPort. Resultatet er at du får grafikk der problemer med blant annet riving i bildene skal være en saga blott, samtidig som flyten i grafikken skal være helt sømløs.

Får vi vite mer på Computex?

Acer velger å holde kortene tett til brystet rundt sin nye modell, og andre spesifikasjoner enn hva vi allerede har nevnt vet vi foreløpig ikke. Men siden Computex-messen rulles i gang til neste uke vil kanskje selskapet legge kortene på bordet der.

Den nye skjermen til Acer er forventet å nå norske butikkhyller i løpet av inneværende kvartal, og ser ut til å legge seg på rundt 6500 kroner.

Ønsker du å få beskjed om når den er på plass, og hvem som tilbyr den til best pris, kan du sette opp et prisvarsel i vår prissøketjeneste Prisguide. Husk å huke av for «Må være på lager», så sender vi deg en e-post når produktet er tilgjengelig.  

Skjermer med G-Sync er dyre produkter:
Vi spurte Nvidia hvorfor de koster så mye som de gjør »

(Kilde: Forbes)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen