Acer vil konvertere alt til 3D

Lanserer 27-tommers LED-skjerm med ny funksjon.

Acer fortsetter 3D-satsningen sin, og lanserer nå en skjerm som skal konvertere hva som helst til 3D, samme hva slags maskinvare du har i maskinen din.

Innebygd konvertering

Acer HR274H måler 27 tommer fra hjørne til hjørne, og bruker ifølge selskapet en helt ny 3D-teknologi for å kunne konvertere alt av ditt gamle, kjedelige 2D-innhold om til lekkert 3D-godteri. Det betyr at alt fra 2D-filmer, bilder, spill og videoer kan sees i 3D på skjermen med en oppløsning på 1920 x 1080.

Selve konverteringen til 3D skjer ene og alene i skjermen, og det skal ikke gå utover ytelsen. Dermed er det samme hvilket skjermkort du har i maskinen eller hvilken programvare du har installert. Alt du skal trenge å gjøre er å navigere deg fram i skjermmenyene, og trykke på 3D-konverteringen.

Skjermen støtter såkalt passiv 3D, og ett par polariserte briller følger med.

Les også: Hva bør man velge? Passiv eller aktiv 3D?

Begrenset tilkobling

Når det kommer til tilkoblingsmuligheter har skjermen to HDMI-inngang for ting som Blu-ray-spillere og TV-bokser samt én VGA-port.

Den har en lysstyrke på 250 cd/m2, og skryter også av en teknologi de kaller Film-patterned retarder (FPR) for å minimere såkalt "ghosting", hvor 3D-bilder blir oppfattet som tåkete og uskarpe på grunn av overlapping av bilder til venstre- og høyre øye.

Skjermen er tilgjengelig i USA nå for 599 dollar, omtrent 3500 kroner. Om den kommer til Norge er ikke sikkert, og hvis den gjør det må du nok regne med en litt stivere pris enn de har i USA.

(Kilde: Tech Power Up)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen