Acer skal lansere 3D-bærbar

Acer skal lansere 3D-bærbar

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Digitimes melder fra Taipei at Acer planlegger å lansere en 3D-bærbar utstyrt med 15.6-tommers skjerm utviklet i samarbeid med Wistron. Lansering er planlagt i slutten av oktober i år. Maskinen vil utstyres med Windows 7, og Acer ønsker derfor ikke å lansere den offisielt før Microsoft faktisk har lansert Windows 7.

Det unike ved denne maskinen er spesialutviklet programvare som skal kunne konvertere vanlig to-dimensjonal video til tre-dimensjonal. Den skal også støtte vanlig 3D-video direkte.

For å få gleden av denne funksjonen er man nødt for å bruke spesielle 3D-briller. Acer jobber også med å utvikle en modell som eliminerer behovet for slike briller, men på grunn av flere tekniske hindringer som må overkommes ligger dette godt inn i fremtiden.

Übergizmo på sin side gjetter at maskinen er utstyrt med dedikert grafikkort og vil ikke kjøre Atom prosessor, men dette er rene spekulasjoner som må tas med en klype salt.

Grunnet den tette knytningen mellom programvare og 3D-skjermen vil vi neppe se denne maskinen kjøre noe annet enn Windows 7 i nær fremtid. Det gjenstår å se om Acer vil bringe 3D-video inn i de tusen hjem, eller om dette forblir en teknologi for spesielt interesserte.

Noen pris er ikke antydet.

(Kilde: digitimes)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen