Acer med nye Ferrari-maskiner

Alternativ tekst mangler

Den ventede oppgraderingen er Acer Ferrari 5000. Denne maskinen vil benytte seg av den nye AMD Turion X2-prosessoren og en 15,4-tommers skjerm. Ifølge Acer kan maskinen bli levert med enten en normal DVD-brenner, eller en HD-DVD-brenner. Harddiskkapasiteten er oppgitt til å være opp til 160 GB. Acer er forholdsvis sparsomme med spesifikasjonene så hvilket brikkesett og skjermkort som blir brukt er foreløpig ukjent. Ryktene sier at skjermkortet skal være ATI Mobility Radeon x1600 med 256 MB minne.

Som de siste modellene i Travelmate-serien har Ferrari 5000 et innebygd 1,3 megapiksel webkamera og et Bluetooth-hodesett. I tillegg finner vi støtte for trådløst nettverk, Bluetooth og minnekortleser.

Utseendemessig ser det ikke ut til å bli de store forandringene fra Ferrari 4000. Det samme karbonfiberlokket er tilstede, men nå med en tynn rød linje.

Den største overraskelsen (eller rettere sagt minste) er Acer Ferrari 1000. Dette er en maskin med en liten 12,1-tommers skjerm, men fortsatt med AMD Turion X2-prosessoren. Maskinen benytter seg av det nye ATI Xpress 1150-brikkesettet som tillater opp til 512 MB Hypermemory til skjermkortdelen.

Ferrari 1000 skal også ha de samme designelementene som storebroren, samt det innebygde webkameraet, trådløst nettverk og Bluetooth. Vekten har landet på 1,7 kg.

Det er foreløpig ikke oppgitt pris eller tilgjengelighet på disse modellene.

(Kilde: Pressemelding fra Acer)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen