Acer leverer Chromebook

Men i første omgang til USA.

Google har tidligere kunngjort lansering av bærbare maskiner med operativsystemet Chrome forhåndsinstallert. Første PC-leverandør ute var Samsung, som presenterte en slik maskin i forrige uke.

Nå er det Acer sin tur som lanserer Acer AC700 Chromebook med forhåndsinstallert Google Chrome. Det dreier seg om en ultraportabel bærbar maskin med rask oppstart (ti sekunder, ifølge en pressemelding).

Acer AC700 har Wi-Fi-forbindelse (Acer InviLink Nplify 802.11b/g/n Wifi Certified), og batterikapasitet på opptil seks timer med 6-celler batteri. Maskinen har en vekt på rundt 1,3 kg, og en tykkelse på rundt 2,5 cm.

Videre er maskinen utstyrt med Intel Atom N570 dobbelkjerneprosessor og 2 GB DDR3 minne. Den har 16 GB SSD for lagring av lokale filer, to USB 2.0 porter, HDMI-utgang, 4-in-1 kortleser, 11,6-tommer HD Widescreen CineCrystal LCD med LED-baklys, og integrert HD 1,3 MP webkamera.

Les mer på acer.com.

Tilgjengelighet og pris

Acer AC700 Chromebook vil i første omgang kun være tilgjengelig i USA, og prisen skal ligge på rundt 349,99 amerikanske dollar.

(Kilder: Techpowerup, Acer)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen