Acer F1 en uke unna

I 2008 kjøpte Acer opp smartmobilprodusenten E-Ten, og signaliserte med det at de også ville satse på mobiltelefoner i tiden fremover. Acer er bedre kjent som PC-produsent her til lands, og har lansert modeller i markedsføringssamarbeid med bilprodusent Ferrari. Flere interessante rykter om mobiltelefonen F1 (F for Ferrari) har versert i det siste; Den skal etter sigende ha en 1 GHz prosessor, ifølge Amobil. Dessuten skal utsalgsprisen ligge på om lag 3 500 kroner, noe som kan virke rimelig i forhold til de mobilene den vil konkurrere med på markedet.
Lanseringsdato er satt til 6. oktober, samme dato som operativsystemet Windows Mobile 6.5 lanseres, av nettopp den grunn. Den britiske nettbutikken Clove tar allerede i mot forhåndsbestillinger på Acer F1, til en pris på 340 pund – 3 160 kroner etter dagens kurs. Dette melder Mobilsiden.dk.
Hvis du klør i fingra etter å prøvekjøre Acers Ferrari-mobil må du imidlertid belage deg på å bestille den fra utlandet.
- Den kommer ikke til Norge, sier produktsjef Egil Kvamme i Acer til Mobilen.no.
- Vi fører ikke mobiler i Norge ennå, dessverre. Vi har ikke noe apparat til å håndtere det, legger han til, og sier samtidig at det er svært tvilsomt om Acer Norge vil ta inn mobiler i år eller til neste år.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen