Acers nye spillnettbrett Predator 8.
Acers nye spillnettbrett Predator 8. (Bilde: Acer/YouTube)

Acer lanserer stilig nettbrett for spillere

«Predator 8» skal gi deg en skikkelig spillopplevelse.

Under Computex-messen i juni tok vi en titt på et nytt og stilig nettbrett fra Acer kalt «Predator 8», som er rettet spesielt mot spillere. I forbindelse med den kommende IFA-messen har Acer nå offisielt kunngjort nettbrettet og avslørt mer informasjon.

Nettbrettet er altså et av produktene i den nye «Predator»-serien av spillrettede produkter fra Acer, og tar sikte på å gi spill-entusiastene en bedre opplevelse enn på vanlige nettbrett. Nettbrettet har en skjermstørrelse på 8 tommer og full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler.

Gode farger og solid lyd

På innsiden finner man den nye Intel Atom x7-prosessoren, som man blant annet også finner i Surface 3-nettbrett til Microsoft. 2 GB minne og opptil 64 GB lagringsplass som kan utvides til 128 GB via mikroSD, er også på plass.

Forsiden og baksiden av nettbrettet.
Forsiden og baksiden av nettbrettet. Foto: Acer

Skjermen er videre av typen IPS og kommer med noe som heter «Colorblast», som ifølge Acer skal gi «profesjonell» bildekvalitet med blant annet støtte for 100 prosent av NTSC-fargeskalaen.

Ellers er det kanskje på lydsiden at nettbrettet skiller seg ut. Predator 8 kommer med fire høyttalere i fronten som skal være i stand til å servere en virtuell surround-lyd og solid fylde. I tillegg har nettbrettet en teknologi som distribuerer lyden «intelligent» mellom høyttalerne, som ifølge Acer skal gi en klarere lydgjengivelse.

Høy berøringspresisjon og haptisk tilbakemelding

I pressemeldingen skryter Acer også av at det nye spillnettbrettet byr på en tettere plassering av berøringssensorene i skjermen, noe som skal gi høyere følsomhet og presisjon i for eksempel førstepersons skytespill, men også i andre sammenhenger.

Nettbrettet har også kraftige haptiske motorer som gir solide fysiske tilbakemeldinger i spill, og produktet byr i tillegg på et mykt, mønstret belegg på baksiden som gir godt grep under lange spilløkter. Predator 8 vil bli tilgjengelig i Europa i oktober til en startpris på 350 euro, rundt 3300 kroner.

Her er et annet, snedig produkt fra Acer:
Sjekk ut selskapets nye, byggekloss-PC »

Norsk pris og lansering er ennå ikke kjent. Mer informasjon kan du finne på produktsiden, og under kan du se Acers reklamevideo for produktet.

Gå ikke glipp av noen av nyhetene fra IFA-messen:
Her finner du alle nyhetene og sniktittene fra IFA »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen