(Foto: Vegar Jansen, Tek.no)

Acer vil at Predator Thronos skal dominere stua di

Nå snakker vi gamingstol.

Tek.no/Berlin: En gang iblant dukker det opp gamingutstyr vi ikke ante vi hadde lyst på. Etter å ha prøvesittet Acer Predator Thronos, som nok best kan beskrives som en «gamingtrone», innser vi at fremtiden krever å forbli ungkar eller få seg en kåk med kjeller eller stor garasje.

For Thronos er neppe noe de fleste vil ha stående i stua.

Hele sulamitten har en vekt på rundt 220 kilogram, og har strategiske mål på 154 x 100 x 158 centimeter. Og det er før du begynner å sette inn skjermer i den, som den støtter tre av.

Full kontroll her! Foto: Vegar Jansen, Tek.no

Et hendig panel på venstre armlene lar deg justere stolen slik du vil – alt naturligvis motorisert. Skjermene kan heves og senkes, en integrert fothviler gir deg løft og luft under beina, og stillingen kan tiltes opptil 140 grader bakover.

Gode følelser

Slik ser Thronos ut i aksjon.

En annen artig sak med Predator Thronos er at den er utstyrt med hva Acer kaller «deep impact vibration function», som betyr at det føles som du sitter på en litt hissig subwoofer. Dette gjør at du faktisk vil kunne føle støt og smell i spill.

Ellers må vi si at stolen i seg selv kjennes komfortabel, men det skulle da også bare mangle hvis du faktisk går til anskaffelse av en slik rigg.

Men etter hva vi kunne se har ikke Acer vært oppvakte nok til å inkludere en koppholder. Muligens snakker vi da om ekstrautstyr.

Akkurat som hos tannlegen, bare enda morsommere. Foto: Vegar Jansen, Tek.no

Ukjent pris

  Foto: Vegar Jansen, Tek.no

Vi prøvde å finne ut hvor mye Thronos kommer til å koste, men Acers representanter lot seg ikke lure. Hva vi dog fant ut er at den etter planen skal settes i masseproduksjon i løpet av årets siste kvartal, så det er ikke umulig at den blir å se i butikkene utpå nyåret.

Men så er det altså dette med plassen, og for ikke å glemme prisen – som vi riktignok ikke vet, men kan tippe blir godt over det du hadde tenkt å gi for din neste gamingstol.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen